Čokoládovo-jahodová studená torta

26.01.2014 08:14

 

 
Čokoládovo-jahodová studená torta
Kto by odolal tejto studenej čokoládovej maškrte?

SUROVINY NA 6 PORCIÍ:

  •   1 balíček okrúhle piškóty
  •   1 dl sirup na poliatie
  •   2 balíčky čokoládový puding
  •   50 g granko
  •   3 konzervy jahody
  •   3 ks kyslá pochúťková smotana
  •   3 dl mlieko
 

  • Čas prípravy:  min.
     
 
 

Postup receptu:

  • 1.
    Na dno tortovej formy vysyp balíček okrúhlych piškót, pokrop sirupom, zalej uvareným hustým čokoládovým pudingom Dr.Oetker 30% osladený Grankom, na to vysyp 3 plechovky jahôd bez šťavy.
     
  • 2.
    Po vychladnutí na jahody rozotri hustý krém z troch kyslých smotán a jedného čokoládového pudingu Olé bez varenia, posyp Grankom, čokoládovou ryžou alebo čokoládovými hoblinkami.
     
  • 3.
    Hotovú tortu zakry alobalom a odlož na pol dňa do chladničky. Dobrú chuť! :)